Productinformatie

Ja onze snoepfiguren en snoeptaarten bevatten allemaal suiker!

Omdat wij met divers soorten snoep werken die ook met elkaar in aanraking komen, kunnen wij geen garanties geven met betrekking tot allergenen.

Veelal bevatten de producten gluten, gelatine, een enkele keer lactose of worden ze vervaardigd in een fabriek waar ook noten worden verwerkt.

Wij zien ons niet aansprakelijk in geval van allergische reacties!

Sommige ontwerpen bevatten ook houten stokjes, maar dit staat dan op de verpakking vermeld.

De basis van onze snoeptaarten is polystyreen bekleed met aluminiumfolie , zodat het snoep dat er met stokjes op is geprikt veilig eetbaar blijft.

Voor de snoeptaarten geldt dat er verschillend snoep kan worden gebruikt dan is afgebeeld op de foto’s.

Wij streven naar het bieden van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Daarom kunnen wij u garanderen dat uw gekochte product nog heerlijk vers is wanneer u het binnen een maand na aankoop consumeert.

Bewaar ons product uit de zon op huiskamertemperatuur.

Wanneer u een product eenmaal uit het cellofaan heeft gehaald kunt u dit het best dezelfde dag nuttigen of anders bewaren in een afgesloten plastic doosje.